Red and Three Blue Jigsaw Puzzles

Waarom hebben wij deze website gemaakt?

Het doel van onze website is mensen informeren over verschillende onderwerpen binnen educatie en werk, bijvoorbeeld: stage, leraren, opties na het MBO en bijvoorbeeld banen en uitleg over hoe educatie nou precies in elkaar zit.

Adviezen

Op onze website vindt u ook allerlei adviezen wat betrekking heeft op studie en/of het opbouwen van een goede carrière met mooie en meedere mogelijkheden. Wij beantwoorden vele vragen over verschillende onderwerpen zoals; wat is een docent nou eigenlijk en wat moet hij allemaal binnen zijn functie doen? Wat is en doet een coach en wat voor vormen van coaches zijn er eigenlijk allemaal?

We geven erg veel informatie over dit soort onderwerpen. Wij hopen daarmee ook veel mensen te kunnen infomeren zodat zij niet verder hoeven te zoeken via het internet. Internet is namelijk een enorm bron aan informatie en soms kan je door de bomen het bos niet meer zien.

Vragen

Mocht u vragen hebben over een specifiek onderwerp of over de website zelf, neem dan contact met ons op via het contactformulier.