Quizwebsite

Op quizwebsite staan allemaal verschillende quizzen waarmee je je algemene kennis op een willekeurig niveau kan laten testen. Wel is deze site volledig in het Engels, dus ligt de moeilijkheidsgraad nog flink wat hoger. Op deze site kan je je wiskunde vaardigheden testen, je kunt je geschiedenis kennis op de proef stellen en je kunt proberen de Engelse taal beter onder de knie te krijgen.

Daag jezelf eens een keer uit!

Ook kan je jezelf wat meer uitdagen en kiezen voor ICT-Toetsen, gezondheidstoetsen of bijvoorbeeld toetsen die gaan over hoe legaal iets wel of niet is of toetsen die gaan over de regering. Ook kan je deze toetsen instellen op het door jou gewenste niveau.

Zo zijn er meer dan genoeg manieren hoe je je eigen kennis goed op de proef kan stellen. Op deze manier kan je dus kijken hoe ver je bent met bepaalde onderwerpen en jezelf gelijk uittesten binnen dat vakgebied, misschien komt er uit dat je er erg goed in bent of misschien moet je er voor zorgen dat je wat meer gaat leren over een bepaald onderwerp. Je bent tenslotte ook maar een mens en fouten mag je maken.